FEESTEN

Dansen aan Zee

Aan alle gezelligheden!

Na de geweldig succesvolle Pinksterdans van zondag 4 juni j.l. trapt Firma Gezellig de zomer officieel af met haar vaste residentie iedere 1e vrijdag van de maand bij Nederlands mooiste strandclub van Nederland: Elements Beach te s-Gravenzande. Wederom wordt Elements dit jaar uitgebreid uitgelicht in Nederlands meest pretentieuze strandonderzoek van de Nieuwe Revue. Toch iets om trots op te zijn! Firma Gezellig voelt zich hier inmiddels dus prima op haar plek.

Zon, zee, strand, leuke mensen en vooral heel veel goede muziek staan weer centraal tijdens de komende drie edities van Dansen aan Zee. Op 7 juli trappen we af met heerlijke zomerse en diepe grooves van resident DJ Steelo. Daarnaast heeft Firma Gezellig weer een nieuw talent opgespoord in de verpersoonlijking van Reinier Bergsma. Reinier is stevig beÔnvloed door de kwaliteitssound van het Global Underground label en dat is te horen in zijn sets. Er zullen gegarandeerd veel geluidsgolven over het strand worden gepompt.

Ter afsluiting hebben we gelukkig weer niemand minder dan Dunca de la Funk op het programma staan. Deze jongen is echt een rijzende ster in wording. De boekingen stromen binnen en gelukkig blijven zijn talenten niet onopgemerkt. Dunca is inmiddels een graag geziene gast bij de FG familie en de vaste bezoekers hebben hem al aardig in de armen gesloten. Van 00.00 02.00 uur is het DUNCATIME!

Genoeg ingrediŽnten wederom voor een mooi GRATIS feest. Vrijdag 4 augustus vindt de 2e editie van Dansen aan Zee plaats en de zomer wordt groots afgesloten op 1 september.

En voor diegene die het nog niet wisten..onthoud altijd: Gezelligheid kent geen tijd!

Voor routebeschrijving kijk op www.elementsbeach.com

aanvang 20.00 uur, einde 02.00 uur, toegang GRATIS!Download de flyer

OVERIGE FEESTEN

item 1 - 2 van 2

item 1 - 2 van 2